Hvorfor Kork?

Bæredygtighed
Kork er uddrevet fra barken af et egetræ, et naturligt råmateriale der er 100% bionedbrydeligt, genanvendeligt og vedvarende. Korken vi bruger høstes uden at skade eller nedskære træer der normalt kan vokse til ca. 300 år, afhængigt af træets sundhed.

Miljøvenlig
Høstning af kork er ikke kun sikker, men hjælper også miljøet ved at reducere drivhusgasemissioner. Mens barken vokser tilbage igen på korktræet - absorberer træet op til 3,5 gange mere C02 end det ellers ville gøre. Hvert år opbevarer korkegeskove op til 14 millioner ton C02 der spiller en afgørende rolle i bekæmpelsen af ​​global opvarmning.


Socialt bidrag
Et egetræ høstes første gang i en alder af 25 år og derefter hvert 9.-12. År. Korkbranchen i Portugal forsyner tusinder af mennesker med job, og lokalsamfunds overlevelse er afhængig af den beskæftigelse som industrien giver. 

Naturgummi fra Vietnam
Yogologisk bruger naturlig sap fra gummitræet til en blød og fleksibel base. Vi holder dig beskyttet mod giftig og ildelugtende forurenende stoffer, der skader vores miljø og påvirker huden. 

Yogologics yogamåtter er fuldt ud genanvendelige.


Sublimt greb

Følelsen af ​​at glide rundt så snart dine hænder begynder at svede er frygtelig! Yogologics yogamåtte er løsningen. Vores korkyogamåtters greb øges når du sveder, hvilket hjælper dig til at opleve yogas ultimative magt.


Antibakteriel
Undersøgelser har vist, at din gennemsnitlige yogamåtte i gymnastiksalen kan indeholde flere bakterier end et toiletbræt! Sådan er Yogologics kork yogamåtte ikke. Vi ønsker at holde yogier i form og sunde på deres spirituelle og fysiske rejse. Kork er organisk anti-bakteriel, så det giver den perfekte rene og sunde overflade til din yoga hver gang.